CONTROL COMPLET ASUPRA DOMENIULUI

Administrează-ți domeniul prin funcțiile Domain Lock & Transfer Away...

FAIRTLD top level domain Romania

Ce înseamnă TLD, SLD, THIRD LEVEL DOMAIN?

Un TLD sau un domeniu de nivel superior (top-level domain) este ultima parte care compune un nume de domeniu pe Web. În cazul domeniului fairtld.ro, TLD-ul este .RO.

În sistemul numelor de domenii SLD/2LD este un domeniu care apare înaintea TLD-ului, din punct de vedere ierarchic. Spre exemplu, în cazul domeniului fairtld.ro, SLD-ul este FAIRTLD.

De obicei un domeniu de nivel trei este utilizat pentru referirea la diferite servere din același departament al unei companii. În exemplu.fairtld.ro subdomeniul sau domeniul de nivel trei este EXEMPLU.

Domenii active prin FAIRTLD SRL

Domeniile generice achiziționate prin FAIRTLD SRL și menținute la noi beneficiază de opțiuni grozave! Reprezentăm prima companie românească care oferă opțiuni căutate de dezvoltatori web. Posibilitățile și oportunitățile de care aveți parte alături de noi sunt cu adevărat impresionante. Vă furnizăm acces complet la domeniul dumneavoastră, fără taxe adiționale.

  • Administrarea zonei DNS.
  • Acces la schimbarea Nameserverelor.
  • Posibilitatea achizționării extensiei de confidențialitate domenii.
  • Opțiunea Domain Forwarding.
  • Posibilitatea actualizării detaliilor WHOIS oricând.
  • Posibilitatea blocării și deblocării domeniului (Domain Lock) oricând.
  • Acces la codul de autorizare domeniu în vederea transferului către alți registrari.
  • Email Management: Conturi Email, Email Forwarders, Catch-All Forwarders, Autoresponders, Send-only Addresses, Receive-only Addresses, Junk Mail Filters.

Administrare domenii Fairtld Romania domain lock, informatii whois, transfer domeniu

Informații suplimentare

Domeniile sunt înregistrate îndată ce completați procesul de Checkout și trimitem mai departe cererea dumneavoastră în circuitul internațional. Poate dura până la 72 de ore pentru ca un domeniu să devină vizibil pe internet la nivel global. Această situație are loc pentru toate domeniile web, indiferent de extensie sau Registrar. Totuși, în majoritatea cazurilor, domeniul dumneavoastră va fi live în doar cateva ore. Din moment ce ați înregistrat domeniul, este necesar să achiziționați un pachet de găzduire web pentru a vă construi websiteul.

Prin FAIRTLD SRL aveți drepturi depline și control total asupra domeniilor. De obicei nu înregistrăm domeniile clienților pe numele firmei, însă în momentul achiziționării domeniului, trebuie să specificați în căsuța de note cum doriți sa procedăm. În caz contrar, domeniul va fi inregistrat prin setarea implicita a sistemului. În cazul în care au loc evenimente neplăcute cu privire la înregistrarea domeniilor, nu vom pretinde drepturi sau obligații asupra domeniilor în cauză. Totuși, compania noastră nu își asumă răspunderea în cazul unei erori de sistem, furnizare de informații incorecte sau interpretare greșita a datelor oferite de clienți. Avantajul înregistrării domeniilor pe numele firmei ofera clientului oportunitatea de a renunța la Domain Privacy, deoarece baza de date WHOIS va afișa informațiile companiei noastre, scapându-vă de spam în căsuța de mail. Optați pentru trecerea domeniului pe numele dumneavoastra sau pe numele companiei noastre! Totul rămane la alegerea dumneavoastră! Facem tot ce ne stă în putință pentru a nu oferi motive de îngrijorare clienților noștri și pentru a evita situațiile de conflict.

Administrare domenii

Clienții de la FAIRTLD SRL beneficiază de control complet asupra domeniilor generice achiziționate, în vederea satisfacerii tuturor nevoilor. La domeniile cu TLD național transferul către alt registrar se realizează în mod diferit, în funcție de sistemul disponibil în fiecare țară. FAIRTLD SRL nu își asumă răspunderea pentru erori de sistem cauzate de conexiunile cu alte state. Spre exemplu, domeniile .UK utilizează un sistem standard bazat pe etichete și denumit frecvent IPS-Tag. Furnizăm de asemenea uneltele necesare transferului acestui tip de TLD, cât și posibilitatea schimbării datelor din baza de date internațională WHOIS, în colaborare cu NOMINET.

Nu vom răspunde în cazul în care sistemul actual nu ne permite să vă oferim posibilitatea schimbării datelor publice din WHOIS la TLD-urile naționale, specifice fiecărei țări, considerând în mod ferm că fiecare stat de pe glob înregistrează domenii în mod parțial diferit. Nu vom răspunde în cazul în care sistemul nu ne permite să vă oferim opțiunile de blocare domeniu și de acces la codul de autorizare domeniu. Cu toate acestea, facem tot ce ne stă în putință pentru a lucra cu partenerii noștri din zona internațională în vederea furnizării opțiunilor descrise mai sus pentru TLD-urile specifice fiecărui stat de pe glob.

Powered by WHMCompleteSolution