HTTP/2, Backup, Wildcard SSL

23rd Apr 2018

Vă salutăm cu drag!HTTP/2În data de 19 aprilie 2018 colegii de la Data Center au realizat implementarea HTTP/2 pe toate serverele care aparțin sistemului de servere din Cloud. Această schimbare aduce cu sine îmbunătățiri ale vitezei de încărcare pentru utilizatori. Toate browserele moderne pot suporta HTTP/2 + SSL, așa ca dacă ... Continuare »

Facturi clienți, RON/EURO

13th Jan 2018

Vă salutăm cu drag!Echipa administrativă a companiei noastre a modificat infrastructura internă a sistemului de plăți de pe website. Ca urmare a acestei modificări toate facturile eliberate de FAIRTLD SRL vor fi redate doar în moneda națională (LEI), iar pe website va apărea în continuare EURO. Cursul monedei internaționale este setat ... Continuare »

Schimbare generală: Nameservere

9th Nov 2017

Salut,Compania noastră a achiziționat nameservere pentru baza de date internațională WHOIS. Acestea sunt disponibile și obligatorii tuturor clienților noștri. Vă rugăm să schimbați NS-urile implicite cu următoarele valori: ns1.fairtld.com ns2.fairtld.com ns3.fairtld.com ns4.fairtld.com Schimbarea nameserverelor nu va avea ... Continuare »

România: Înregistrare domenii .RO

3rd Oct 2017

Vă salutăm cu drag!Compania noastră s-a axat de la bun început pe zona internațională si parteneriatele la nivel global, având în vedere oportunitățile care ne-au ajutat în lupta de pe web cu ceilalți concurenți. Din acest considerent, am preferat sa facem o analiză clară, lucidă și reală a pieței contemporane de domenii în ... Continuare »

Optimizare site, Modificări interne

23rd Sep 2017

Buna ziua!Anunțul curent are rolul de a informa clienții cu privire la schimbările efectuate asupra serviciilor oferite de compania noastră.Facem tot ce se poate în calitate de dezvoltatori web în vederea optimizării codului care alcătuiește acest Website. Am realizat recent o rescriere a structurii externe care redă interfața ... Continuare »

Remote MySQL, Mentenanta sistem

10th Jul 2017

Va salutam cu drag!Echipa administrativa a descoperit existenta unei erori in sistemul autoscalabil de gazduire web, multumita feedbackului trimis de dumneavoastra.Eroarea consta in atribuirea incorecta a porturilor la bazele de date MySQL de tip Remote.Departamentul tehnic a luat masuri in vederea fixarii permanente a acestei erori.In jurul orei ... Continuare »

Powered by WHMCompleteSolution