Vineri, Ianuarie 8, 2021

După cum ați observat, din 2021 pachetele de hosting includ domenii adiționale (s-a schimbat terminologia). Deși înainte de 1 ianurie 2021 pachetele de hosting aveau un număr de domenii atașat, era necesar să le adăugăm noi separat pentru fiecare client.

Din 2021 nu vom mai adăuga domenii separate pentru pachetele de hosting ale clienților. Motivul este faptul că domeniile adiționale pot fi adăugate de clienți direct din panoul de control, în cadrul aceluiași pachet de hosting.

 

Așadar:

  1. Cumpărați pachet de hosting cu domeniul principal
  2. Atașați câte domenii adiționale permite pachetul de hosting achiziționat

 

Clienții vechi, care încă au pachete de hosting la noi - la comanda pe site - vor avea site-urile trecute în pachetul de hosting comandat în maximum 7 zile.

În cazul în care depășiți spațiul alocat pe disc și nu vom putea transfera toate site-urile, veți rămâne fără ele și fără bazele de date asociate (pentru că nu avem cum să le transferăm). Având în vedere că nu vom putea transfera site-urile, nici bazele de date nu vor fi exportate. Este strict responsabilitatea voastră să vă ocupați de site-uri și să comandați pachete de hosting care îndeplinesc cerințele consumului vostru.

Vă mulțumim!« înapoi

Powered by WHMCompleteSolution