Vă salutăm cu drag!

Compania noastră s-a axat de la bun început pe zona internațională si parteneriatele la nivel global, având în vedere oportunitățile care ne-au ajutat în lupta de pe web cu ceilalți concurenți. Din acest considerent, am preferat sa facem o analiză clară, lucidă și reală a pieței contemporane de domenii în vederea stabilirii unor condiții echitabile de lucru cu toți clienții noștri. Astfel, am hotărât să renunțăm la TLD-ul .RO până la sfârșitul anului, având în vedere situația incertă creată de anunțurile INSTITUTULUI NAȚIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE ÎN INFORMATICĂ.

Înregistrarea domeniilor .RO în România va fi realizată în viitor pe baza contractelor cu firme mici, mijlocii și mari, cunoscând faptul că există avantaje grozave oferite partenerilor acreditați ICI BUCUREȘTI, deoarece România respectă prevederile internaționale redate de politica internaționala ICANN.

FAIRTLD SRL va înregistra domenii .RO odată cu implementarea politicilor noi de către ROTLD. 2017 va fi anul în care ne vom extinde către înregistrarea acestui tip de TLD. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că putem găzdui domenii .ro prin simpla schimbare a NS-urilor, chiar daca nu le înregistrați prin compania noastră pentru apariția în 'World Wide Web'.

Vă mulțumim,
Alexandra Ione
FAIRTLD SRL 

 Tuesday, October 3, 2017

« înapoi

Powered by WHMCompleteSolution