Vă salutăm cu drag!

HTTP/2
În data de 19 aprilie 2018 colegii de la Data Center au realizat implementarea HTTP/2 pe toate serverele care aparțin sistemului de servere din Cloud. Această schimbare aduce cu sine îmbunătățiri ale vitezei de încărcare pentru utilizatori. Toate browserele moderne pot suporta HTTP/2 + SSL, așa ca dacă utilizați deja un Certificat SSL aveți parte deja de avantajele noului protocol.

Timeline Backups
Am implementat oficial funcția Timeline Backups alături de opțiunea de a realiza backup manual al fișierelor și al bazelor de date. Clienții companiei nu au de ce să își facă griji întrucât sistemul nostru realizează backup zilnic automat atât asupra fișierelor, cât și asupra bazelor de date. Lăsați sistemul să lucreze pentru voi sau realizați backup manual în caz că nu aveți răbdare și doriți să faceți implementări costisitoare în website.

Wildcard SSL
Toate certificatele SSL pe care le eliberăm sunt acum Wildcard, însemnând că un SSL Wildcard poate securiza în prezent toate subdomeniile de pe un singur domeniu (domeniu.tld, www.domeniu.tld, orice.domeniu.tld).


Vă mulțumim,
FAIRTLD SRL

 Monday, April 23, 2018

« înapoi

Powered by WHMCompleteSolution