BLOG COMPANIE

Latest Posts

Conectare domenii la adrese IP. Setarea domeniilor România

Conectarea numelor de domenii la adrese IP

Atunci când scrieți un nume de domeniu în bara de adrese vă conectați de fapt la o adresă IP specifică. Numele de domeniu este direct asociat cu adresa IP de la înregistrare și conexiunea numelor de domenii cu adresele IP este administrată și regulată de ICANN (Internet Corporation for Assigigned Names and Numbers).

Nivele și formare nume domenii. Instrucțiuni înregistrare domenii România

Cei mai mulți oameni înțeleg că numele de domenii sunt pur și simplu baza adresei web a siteului web, dar câțiva dintre ei știu cum funcționează cu adevărat numele de domenii. Dacă vă luptați să înțelegeți bazele metodelor de funcționalitate a domeniilor la nivel tehnic informațiile conținute aici pot fi utile.

Licitații domenii România. Principii vânzare domenii și generare profit

Obținerea unui domeniu pe care îl considerați valoros este cea mai ușoară parte a ecuației. Găsirea unui cumpărător bun este mult mai dificilă.

Industrie tipuri domenii. Informații domenii Premium România

Industria numelor de domenii este extrem de activă și competitivă, ceea ce face ca surprizele să apară permanent. Multe persoane devin implicate în cumpărarea și vânzarea de domenii. Din nefericire există o mulțime de dezinformări online cu privire la valoarea și procesul de vânzare de nume de domenii.

Extensii naționale de domenii. Informații coduri de țară TLD

Beneficiile codurilor de țară în calitate de TLD sunt redate de faptul că există o selecție largă de nume de domenii premium valabile în baza de date națională pentru TLD. Convenționalele tipuri de TLD .com, .net sau .org sunt extrem de saturate și cele mai multe nume de domenii bune au fost luate.

Avantaje TLD național. Ce sunt extensiile de domenii naționale? România

Un TLD (top level domain) sau o extensie de nume de domeniu reprezintă de fapt literele care apar după partea principală a numelui de domeniu. De exemplu, în numele de domeniu „fairtld.ro”, extensia de tip TLD va fi .RO. Alegerea unui TLD bun poate avea un impact substanțial la ranking pentru motoarele de căutare și la popularitatea siteului web al dumneavoastră.