Datacenter Hosting Servere

Datacenter Servere

  • Bandă Privată datacentere
  • Bandă Publică datacentere
  • Redundanță Echipamente datacentere
  • Componente Enterprise Servere dedicate
  • Protecție DDoS In-Line Layer 2-7
  • Mitigare DDoS UDP & TCP în toate datacenterele
  • Trafic nelimitat în toate datacenterele
  • Disponibilitate servere în toată lumea
  • Disponibilitate rețea datacentere 99.99% SLA

Datacentere FAIRTLD

Punct de Prezență Bulletproof DNS Network SLA Sarcină DC Cluster Cloud Zonă Locație Datacenter
M247
Enterprise-level 99.99% Web & Servers Services OpenNebula Enterprise București, RO
Google Maps
NXDATA-1
Enterprise-level 99.99% Web & Servers Services OpenNebula Enterprise București, RO
Google Maps
VOXILITY
Enterprise-level 99.99% Web & Servers Services OpenNebula Enterprise București, RO
Google Maps
Node4
Google-DNS 99.99% Web & Servers Services RedHat Enterprise Midlands, UK
Google Maps

Datacentere Tier 3+ & Tier 4

Mitigare atacuri DDoS

Traficul rău intenționat este mitigat într-o manieră optimă pentru a evita oprirea serviciilor. Există filtre de protecție la orice nivel în toate datacenterele alese de FAIRTLD pentru a asigura că nu este afectat uptime-ul serviciilor.

Prezență în diferite țări

Compania noastră a ales să ofere servicii complete în diferite țări pentru o prezență internațională în datacentere moderne. Tehnologia serverelor și a rețelelor este de ultimă generație, bazată pe fibra optică a giganților din industrie.

Filtrare atacuri Layer 7

Atacurile puternice de peste 1TBps sunt filtrate de datacenterele în care ne-am poziționat serverele pe baza cărora oferim serviciile afișate pe website. Mitigarea DDOS funcționează permanent pentru serviciilor clienților FAIRTLD.

Disponibilitate rețea 99.95% SLA

Având în vedere tehnologiile de top ale serverelor, implementările software realizate de profesioniști și fibra optică care leaegă Internetul în datacentere, rețeaua are o disponibilitate de peste 99.95% pentru toți clienții companiei FAIRTLD.

Componente enterprise datacentere

Sunt utilizate componente enterprise în toate datacenterele utilizate de compania noastră. Așadar, furnizarea serviciilor către clienții noștri va avea o rată de downtime redusă comparativ cu datacenterele clasice ale altor companii.

Protecție Firewall Harware

Sistemul de prevenire a atacurilor este de tip Inline. De asemenea, au fost amplasate paravane de protecție (Firewall) pentru a proteja componentele hardware ale serverelor dedicate amplasate în datacenterele alese de noi.

Datacentere în toată lumea

Echipa FAIRTLD a ales să facă deployment de servere dedicate atât în România, cât și în alte state de pe Pământ. Acolo unde nu am reușit să colocăm serverele noastre, am închiriat servere configurate de către experții noștri pentru a livra servicii de calitate la prețuri competitive. Este important pentru clienții noștri ca locația serviciilor să nu fie doar România, ci întreaga lume. De aceea, am ales să colaborăm cu multiple companii pentru a livra servicii în datacentere oraganizate profesionist atât din punct de vedere hardware, cât și software. Ne interesează protecțiile self-made pentru datacentere, ingineria și expertiza profesioniștilor care construiesc datacentere, dar și rezultatul final, pentru că asta este tot ce contează. Clienții văd rezultatul muncii unor specialiști care construiesc servicii imbatabile pentru piață. Noi am ales să ne alăturăm experților din industrie pentru a face diferența.

Dovada calității este dată de testul timpului și impresiile clienților de până acum.


Datacentere România: Servicii Servere & Web

Pentru datacentere din România am ales echipamente enterprise pe care le-am atașat serverelor dedicate administrate de noi, deținute complet sau închiriate temporar. Am ales să ne poziționăm tehnologia în câteva datacentere din România deoarece cei mai mulți utilizatori au nevoie de servere localizate în țara noastră. București este una dintre cele mai bune zone pentru operarea serverelor din România deoarece are conexiuni naționale și internaționale cu centre de Internet importate din Europa. De asemenea, clienții noștri preferă să le găzduim serviciile în România deoarece locația este mult mai apropiată de vizitatorii acestora, însă există și persoane cu un public țintă internațional, iar atunci aducem în discuție implementarea serverelor în datacentere din afara României. Oferim servicii web, cât și servicii custom-made bazate pe serverele dedicate din datacenterele din România.


Datacentere United Kingdom: Servicii Servere & Web

În ceea ce privește datacenterele din Marea Britanie, lucrăm cu multiple companii care ne asistă în extinderea noastră pe piața Regatului Unit în vederea popularizării tehnologiilor realizate și/sau construite de noi sau echipele noastre formate de-a lungul timpului. Am ales United Kingdom ca punct de prezență deoarece alături de pionieri ai industriei lor am realizat produse/servicii finite care ajung la consumator și îl mulțumesc, indiferent de așteptări. United Kingdom ne-a oferit experți inteligenți, infrastructură solidă și oportunitatea de a dezvolta planurile noastre din mediul online alături de echipe de oameni care lucrează profesionist. Datacenterele din United Kingdom le utilizăm pentru servicii web și închiriere de servere VPS și Dedicate. Serverele VPS și Serverele Dedicate oferă o performanță solidă, de ultimă generație!


Servere VPS Dedicate M247 Datacenter
Colocare Rack Servere Dedicate NXData Bucuresti Romania
Servere Dedicate Datacenter Voxility
Ripee Network Coordination Centre
Asociatia Interlan
Ines Group Provider Bucuresti Romania
datacentere cloud hosting

Datacentere

Compania noastră a ales să facă deployment de servere în diverse datacentere din lume, colaborând cu numeroase firme de hosting, furnizori de Internet etc. Inovația stă la baza companiei noastre. Am ales să operăm pe baza colaborărilor din sectorul IT atât din România, cât și din afara țării.

Nu sunteți sigur ce server vi se potrivește?

Trimiteți-ne un mesaj și vom reveni cu o ofertă. Totul este complet gratuit!


Trimiteți tichet!

Powered by WHMCompleteSolution