Servicii Cloud Hosting autoscalabil România

Hosting Cloud

  • Servere DNS Google
  • Dual-Stack IPv4/IPv6 și HTTP/2
  • Pull CDN Enterprise-Level
  • Protecție Anti-DDoS +1Tbps
  • Fără limite nuclee CPU și procese
  • Backup automat fișiere și baze de date
  • Separare servere hosting, baze de date, mail

Caracteristici Web Hosting Cloud

Servere DNS Google

Se oferă Google DNS pentru toate pachetele de găzduire. Utilizăm tehnologia valabilă de la Google pentru a traduce numele de domenii prin DNS. Putem accepta un numar imens de cereri instant. Nu vă faceți griji cu privire la exploziile de trafic!

Servere Hosting PCI-DSS

Pentru a accepta și a procesa informații de card de debit/credit compania se conformează la Standardul Industriei de Date & Plăți prin Card. Compania noastră respectă toate prevederile PCI-DSS, iar clienții pot desfășura operațiuni bancare pe site.

Protecție Anti-DDoS

Serviciile de găzduire au nevoie de protecție împotriva atacatorilor. Oferim peste 1Tbps protecție împotriva atacurilor DDoS. În plus, atacurile asupra altor siteurilor din rețea nu vor afecta alți clienți, iar site-urile vor funcționa în continuare.

Optimizare PHP

Versiunile noi de PHP sunt implementate de compania noastră de îndată ce se lansează pe php.net. De asemenea, în vederea furnizării unei soluții de hosting rapide au fost realizate modificări la PHP-FPM și OPcache.

Backup automat și manual

Compania realizează Backup automat pentru toate site-urile (fișiere și baze de date). Totuși, printr-un singur buton aveți posibilitatea să realizați backup manual. Sunteți în control complet atunci când doriți să restaurați o copie de rezervă.

Auto Malware Scanner

Scannerele verifică periodic fișierele, bazele de date și conturile de e-mail pentru cele mai cunoscute semnături malware. În cazul sunt detectate amenințări, sistemul va opri automat PHP mail și îl va activa doar după ce scanați siteul și totul este curat.

GIT & SSH Cloud Hosting

Prin intermediul SSH aveți acces complet la site. De asemenea, platforma de hosting este compatibilă cu utilizarea Git. Pentru a utiliza Git, este necesar să activați SSH. Ghidul pentru activarea SSH și alte instrucțiuni de utilizare sunt valabile în documentație.

Enterprise-Level Pull CDN

Furnizăm acces la tehnologia Pull CDN susținută de echipamente Enterprise-Level. Pentru Pull CDN utilizăm aceleași puncte de prezență la fel ca AWS, Google Cloud, Microsoft Azure și multe alte companii care conduc industria tech. Oferim Pull CDN FREE!

Certificat SSL WildCard TLS 1.2

Certificate SSL de tip WildCard sunt furnizate pentru toate domeniile și subdomeniile. Beneficiați de padlock-ul https:// recunoscut în toate browserele. Nu există costuri ascunse, iar certificatul SSL se poate instala din panou.

Dual-Stack IPv4/IPv6 și HTTP/2

Furnizăm adrese IPv4 și IPv6 pe baza mecanismului Dual-Stack pentru toate domeniile găzduite în platforma noastră de hosting autoscalabil. Beneficiați de asemenea de noul protocol de rețea utilizat de World Wide Web.

Web Firewall: Brute Force Protection

Oprim atacurile de tip Brute Force către panourile de logare din site-urile celor mai populare CMS-uri. Monitorizăm cererile către cele mai comune pagini de logare și verificăm: domeniile și IP-urile din blacklist, locația geografică obișnuită etc.

Separare servere Hosting, Baze de date, Mail

Utilizăm servere separate pentru hosting, baze de date și mailing. Beneficiile clienților sunt evidente: evenimentele care au loc în rețea nu au afectează în lanț serviciile furnizate, serviciile nu interacționează între ele etc.

Servicii hosting cloud

Găzduire web în Cloud. Autoscalabilitate Servere

Întrucât tehnologia utilizată în Cloud este autoscalabilă, serverele de găzduire web pot susține proiectele dumneavoastră fără probleme. Indiferent că apare o explozie de trafic sau pur și simplu aveți nevoie de resurse mai multe, nu este nevoie să actualizați pachetul web hosting. Totul este la îndemâna dumneavoastră pentru a vă susține permanent proiectele. Există astfel siguranța că siteurile dumneavoastră vor rula optim și fără griji în platforma noastră de găzduire web în Cloud bazată pe tehnologia autoscalabilă implementată în rețeaua de servere. Serviciile de webhosting în Cloud sunt redate de către platforma noastră robustă, de ultimă generație. Indiferent de pachetul ales vă furnizăm acces la aceșasi panou de control, aceleași resurse de sistem și vă oferim aceeași fiabilitate pentru hostingul Cloud ales prin intermediul rețelei noastre de servere interconectate. Nu numai ca beneficiați de aceleași servicii Cloud, dar vă oferim certitudinea ca sistemele noastre redau aceleași performanțe indiferent dacă alegeți web hosting standard sau găzduire web business.


Servicii de găzduire web în Cloud Autoscalabil

Găzduirea web în platforma noastră Cloud autoscalabilă vă oferă certitudinea că websiteul dumneavoastră nu va fi oprit indiferent de ceea ce se întâmplă cu serverele sau componentele atașate în rețea. Astfel aveți încredere în websiteul dumneavoastră deoarece beneficiază de o găzduire web în cloud caracterizată de tehnologie setată la cele mai înalte standarde din industrie. Acum nu mai sunteți opriți și nu mai stagnați, iar popularitatea websiteului poate crește oricând alături de noi întrucât acoperim fiecare perioadă dinamica care presupune creșteri și scăderi de vizite și vizitatori.


Webhosting Cloud autoscalabil Business

Serviciile de webhosting în Cloud Business sunt redate de aceeași platformă cu mențiunea că facem tot ce putem pentru a oferi o fiabilitate mai mare tuturor clienților care aleg această opțiune de hosting autoscalabilă. Web hostingul autoscalabil este caracteristica primară a companiei noastre și facem tot ce putem pentru a furniza organizațiilor, instituțiilor, companiilor de consultanță și management, agențiilor și dezvoltatorilor web cele mai bune și performante servicii existente pe piață. Caracteristica primară a serviciului de Cloud Hosting autoscalabil de tip Business este aceea că traficul înregistrat pe toate websiteurile este nelmitat deoarece toate serverele sunt în funcțiune pentru evita limitele și blocajele cu privire la vizite și vizitatori. Găzduirea web Business autoscalabilă este realizată special pentru websiteuri care cântăresc enrom în motoarele de căutare existente pe piața națională și internațională (Google, Bing, Yahoo, Ask). Serverele Cloud autoscalabile vă oferă certitudinea că fiecare website rulează permanent indiferent de graficul vizitelor, iar creșterile și scăderile de vizitatori nu vor influența viteza de încărcare a paginilor web din site. Concentrăm toată puterea pe serviciile de găzduire web în Cloud de tip Business deoarece majoritatea clienților noștri fac parte din medii de activitate foarte dezvoltate.

Hosting Cloud Autoscalabil România

Sistemele noastre au făcut tranziția de la serverele tradiționale la găzduirea cloud autoscalabilă, bazată pe interconectarea serverelor pentru accesarea tuturor resurselor din rețea. Websiteurile dumneavoastră pot beneficia de tehnologia de ultimă generație care este valabilă fără costuri suplimentare. Ceea ce diferențiază găzduirea web în Cloud a companiei noastre de celelalte servicii de pe piață este chiar tehnologia care menține toate siteurile web active. Hostingul În Cloud autoscalabil este alegerea pe care o preferă tot mai multe companii și instituții publice din România, întrucât fiabilitatea serviciilor este mult mai apropiată de 100%, iar punctele de avari tind spre zero datorită avantajelor furnizate de această configurație.

Am construit platforma Cloud de găzduire web cu resurse autoscalabile special pentru dezvoltatorii web, instituțiile, organizațiile și companiile din România care primesc un volum imens de cereri în fiecare moment. Utilizăm servere moderne configurate în vederea furnizării unei performanțe de ultimă generație. Integrați-vă proiectele într-un sistem de hosting Cloud caracterizat de hardware modern autoscalabil, caracterizat de o fiabilitate care tinde către 100%.

Platforma dezvoltatori web si companii FAIRTLD Romania)

Aplicația dumneavoastră preferată!

Aveți nevoie de o platformă CMS? Joomla și Drupal sunt pentru dumneavoastră. Avem zeci de aplicații valabile în panoul nostru de control. În cazul în care doriți sa vă bazați pe abilitățile personale, puteți să utilizați de asemenea opțiunea Website Builder. Aceasta oferă o gamă largă de opțiuni în vederea construirii unui website.

Scripts

Nu sunteți sigur ce plan de găzduire web să alegeți?

Nu vă faceți probleme! Trimiteți-ne un mesaj în care ne comunicați nevoile de găzduire web ale domeniilor dumneavoastră și vom reveni cu răspunsuri. Totul este gratuit!


Trimiteți tichet!

Powered by WHMCompleteSolution