MODALITĂȚILE DE PLATĂ SERVICII

Instrucțiuni generale cu privire la modalitățile de plată...


Informații generale
Compania noastră va pune la dispoziție posibilitățile de plată afișate mai jos. Vă rugăm să țineți cont de fiecare informație menționată pe această pagină atunci când achiziționați serviciile sau produsele oferite de noi. Cunoaștem faptul ca doriți să realizați plata serviciilor având la dispoziție mai multe modalități de plată. Prin urmare vă punem la dispoziție o suita completă de variante prin care puteți plăti în vederea obținerii serviciilor dorite. Aceste modalități de plată vor fi actualizate periodic și vom adăuga moduri noi de achiziționare a serviciilor și produselor oferite de companie. Vă recomandăm să ne trimiteți chitanțele care atesta faptul că ați efectuat plata facturilor eliberate de noi dacă doriți să vă activăm serviciile mai repede, întrucât nu va mai fi nevoie de verificări ulterioare ale conturilor bancare.


Plată prin Card Bancar
Plata Online prin Card Bancar este disponibilă accesând panoul de control al Siteului nostru. Punem la dispoziție Plata Online prin Card Bancar tuturor clienților. La trimiterea comenzilor pe Site alegeți opțiunea Plata Online prin Card Bancar și continuați procesul de achiziționare până când se va deschide o fereastra unde trebuie să completați spațiile libere corespunzator încât compania partenera FAIRTLD SRL să identifice corect cardul dumneavoastră de debit. Vă rugăm să așteptați până când serverele companiei care procesează plățile online comunică cu baza noastră de date. După ce va avea loc acest lucru, factura va apărea cu eticheta "PLĂTITĂ" în contul dumneavoastră de client. Timpul de așteptare variază în funcție de tipul cardului (Visa/Visa Electron/MasterCard).


Plată prin Transfer Bancar
Fiecare tranzacție efectuată în vederea depunerilor unor sume de bani în conturile bancare ale companiei noastre este considerată un Transfer Bancar. Având în vedere posibilitățile multiple de clasificare, vom spune că există posibilitatea transferării online sau la ghișeul băncii, respectiv prin intermediul Băncii Transilvania sau altor unități bancare existente pe teritoriul României. Toate transferurile bancare sau interbancare trebuie sa fie realizate în conformitate cu facturile eliberate de compania noastră. Vă rugăm să specificați numărul facturii atunci când plătiți servicii sau produse prin transfer bancar, întrucât este nevoie de trimiterea unei dovezi prin email în vederea activării serviciilor într-un timp relativ scurt. Țineți cont de asemenea de plata taxelor adiționale, întrucât nu ne asumăm răspunderea pentru plata procesului de transfer atunci când alegeți această metodă. În cazul în care suma de bani virată prin transferuri bancare este mami mică decât cea care apare pe Site sau factură, oferim 7 zile la dispoziție pentru completarea procesului de plată. În acest interval nu vom furniza servicii, Întrucât plata este incompletă. Dacă se depășește perioada de timp menționată anterior, comanda va fi anulată fără posibilitatea returnării banilor înapoi. Ne bazăm pe această condiție deoarece nu dorim să existe persoane sau companii care exploatează serviciile de plată puse la dispoziție de noi.


Plată prin PayPal
Plata Online prin Sistemul pus la dispoziție de PayPal Holdings Inc. nu mai este disponibilă pentru clienții SOCIETĂȚII COMERCIALE FAIRTLD SRL.


Conturi Bancare
Unitate: Banca Transilvania S.A.
Sucursala: Cluj-Napoca, Cluj, str. G. Baritiu nr.8, 400027
CONT: RO09 BTRL RONC RT04 0212 2501 | Valuta: LEI (RON)
CONT: RO56 BTRL EURC RT04 0212 2501 | Valuta: EURO (EUR)

Powered by WHMCompleteSolution