FAIRTLD SRL construieste propriul segment de piata

Bine v-am gasit!

In postarea de astazi vom prezenta cateva informatii generale despre urmatoarele miscari ale companiei noastre.
Datorita ascensiunii progresive din ultimele saptamani, am reusit sa avem peste 2000 de vizitatori unici pe zi, in conditiile in care sistemul de reclama Google AdWords este dezactivat, iar metoda de plati online nu a fost implementata inca pe website.
Totusi, privim optimisti inainte, stiind ca am ridicat semne de intrebare in randul maselor de programatori din segmentul IT, deoarece am schimbat regulile jocului in mediul online.

Pana acum, totul functiona pe principiul: Imi pot gazdui domeniul web oriunde, deoarece UP-Time exista in proportie de 99% peste tot, iar in ceea ce priveste timpii de raspuns de la website la nivel national si international, nu ma voi ingrijora. Se ocupa firma de la care aleg sa cumpar gazduire web, sau voi renunta in vederea achizitionarii serviciilor de gazduire de la o firma concurenta.
Am stat si am analizat ani la randul evolutia pietei romanesti si dezvoltarea industriei la nivel international, in vederea evitarii acestor tipuri de situatii. Am fost in postura schimbarii gazduirii web de la siteurile personale aproape de 2-3 ori pe luna, in conditiile in care fiecare companie avea ceva negativ care te indeparta fara ezitare. Ei bine, in ciuda faptului ca am oferit Feedbackul necesar in vederea rezolvarii problemelor, firmele nu au ales sa isi imbunatateasca serviciile. S-au uitat cu nepasare la tichete trimise si emailuri lungi in care argumentam in mod obiectiv care sunt problemele inevitabile ale sistemelor.

Am hotarat ca nu putem continua asa. Situatia era de neacceptat, atata timp cat pe plan national si international se gasesc servicii aparent de calitate, care au timpuri de raspuns redus si gazduire web shared. Pana si conceptul de gazduire web in cloud este luat in deradere. Firmele ofera sisteme care sunt slabe din punctul de vedere al performantei, in comparatie cu telefoane lansate in industria anilor precedenti. Cloud cu 2GB ram si Dual-Core? Ce poate face o companie cu astfel de gazduire web? Ce poate face o companie in domeniul de Business cu gazduire web pe HDD, fara Certificat SSL si fara subdomenii suficiente? Nimic.

Dupa analize complexe si ani de munca asidua, am reusit sa aducem in Romania prima solutie de gazduire web in cloud bazata pe resurse autoscalabile, realizata de experti in industrie.
Sistemele noastre sunt administrate de lideri ai industriei IT din Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de N, iar inginerii de la Data Center sunt cu adevarat remarcabili prin atitudinea lor fata de dumneavoastra. Suntem bucurosi sa construim propriul nostru segment de piata de la 0, format din oameni educati, care cauta intotdeauna raspunsuri si nu se limiteaza.

Detinem cele mai bune timpuri de raspuns din Europa de N datorita platformei Google-DNS, iar in curand vom implementa legaturile cu reteaua CDN. Intentionam sa facem implementarea gratuita a sistemului CDN primilor 50 de clienti ai companiei noastre, datorita dorintei de integrare pe piata serviciilor de gazduire web din Romania.

Va multumim,
Site Admin
FAIRTLD SRL

  • fairtld srl, segment de piata, gazduire web de calitate, gazduire web in cloud, gazduire web cdn, clud si cdn, cloud vs cdn
  • 6 utilizatori au considerat informaţia utilă
Răspunsul a fost util?

V-ar mai putea interesa și

Diacritice WHMCS

Bună ziua!În articolul de astăzi vom prezenta modul în care puteți rezolva erorile care apar în...

Powered by WHMCompleteSolution