Diacritice WHMCS

Bună ziua!

În articolul de astăzi vom prezenta modul în care puteți rezolva erorile care apar în urma schimbării limbii websiteului dumneavoastră bazat pe WHMCS.

Panoul de control oferit de această platforma este destul de ușor de accesat și nu reprezintă o dificultate schimbarea Limbii din secțiunea SETUP > GENERAL SETTINGS. Totuși, am remarcat existența unor situații negative atunci cand Sistemul utilizează o Limbă care include caractere accentuate sau non-latine.

Uneori, utiliizatorii pot experimenta erori în ceea ce privește eliberarea de facturi clienților companiei lor. Cum diacriticele nu sunt întotdeauna acceptate de fontul utilizat de dumneavoastră, am realizat această postare încât să lămurim situația generală care are loc la nivelul fiecărei companii care utilizează WHMCS.

Exemple de situații problemă:

Sistemul este setat în limba română, însă facturile sunt afișate necorespunzător, din cauza lipsei de compatibilitate dintre font și caractere.În loc de "Factura fiscală", puteți întâlni următoarea construcție: "Factura fiscal?". Platforma înlocuiește automat caracterele necunoscute cu "?".

Cum scăpați de asta?
  1. Accesați panoul de control al websiteului dumneavoastră.
  2. Mergeți la secțiunea SETUP > GENERAL SETTINGS > INVOICING.
  3. Setați alt font diferit de cel prestabilit. Vă sugerăm "Freesans".
  4. Salvați.

Dacă problema persistă, există posibilitatea implementării altor fonturi în platforma existentă pe website. Recomandăm "dejavusans".

Vă mulțumim,
Cosmin Dicu
FAIRTLD SRL

  • diacritice whmcs, diacritice website cu whmcs, whmcs diacritice, whmcs probleme diacritice, whmcs cu diacritice
  • 1 utilizatori au considerat informaţia utilă
Răspunsul a fost util?

V-ar mai putea interesa și

FAIRTLD SRL construieste propriul segment de piata

Bine v-am gasit!In postarea de astazi vom prezenta cateva informatii generale despre urmatoarele...

Powered by WHMCompleteSolution