Servere Dedicate cu Protecție DDoS România

Servere Dedicate România

 • Prezență în Voxility, M247 și NxDATA-1
 • Componente Enterprise servere dedicate
 • Peering privat cu provideri naționali și internaționali
 • Peering privat cu RONIX & Inter-LAN Internet Exchange
 • Protecție DDoS Servere VPS KVM
 • Protecție Firewall Hardware: Fortigate
 • Filtrare atacuri de la Layer 2 până la Layer 7
 • Peste 100.000 de filtre pentru atacuri 0 Day și IP Reputation
 • Enterprise Private & Public Cluster Servere dedicate
 • Servere dedicate cu trafic nelimitat
 • Disponibilitate Rețea FAIRTLD 99.99% SLA

Model Server Procesor Memorie RAM Stocare Bandă Datacenter
Model IBM HS22 Blade
Intel Xeon
Frecvență 2.13 GHz
4 Cores / 8 Threads
8 GB DDR3 ECC 1 x 500GB SATA Port: 1GBps Trafic nelimitat București, RO
€120 €60/lună
Contactează-ne!
Model IBM HS22 Blade
Intel Xeon
Frecvență 2.13 GHz
8 Cores / 16 Threads
32 GB DDR3 ECC 2 x 250GB SSD Port: 1GBps Trafic nelimitat București, RO
€220 €110/lună
Contactează-ne!
Model IBM HS22 Blade
Intel Xeon
Frecvență 2.26 GHz
12 Cores / 24 Threads
64 GB DDR3 ECC 2 x 250GB SSD Port: 1GBps Trafic nelimitat București, RO
€340 €170/lună
Contactează-ne!
Model Supermicro
Intel Xeon
Frecvență 2.26 GHz
12 Cores / 24 Threads
64 GB DDR3 ECC 2 x 250GB SSD Port: 1GBps Trafic nelimitat București, RO
€340 €170/lună
Contactează-ne!
Model Supermicro
Intel Xeon
Frecvență 2.6 GHz
16 Cores / 32 Threads
64 GB DDR3 ECC 4 x 500GB SSD Port: 1GBps Trafic nelimitat București, RO
€700 €350/lună
Contactează-ne!
Model Supermicro
Intel Xeon
Frecvență 2.2 GHz
16 Cores / 32 Threads
128 GB DDR3 ECC 4 x 500GB SSD
2 x 1000GB SATA
Port: 1GBps Trafic nelimitat București, RO
€1000 €500/lună
Contactează-ne!
Punct de Prezență Bulletproof DNS Network SLA Sarcină DC Cluster Cloud Zonă Locație Datacenter
M247
Enterprise-level 99.99% Web & Servers Services OpenNebula Enterprise București, RO
Google Maps
NXDATA-1
Enterprise-level 99.99% Web & Servers Services OpenNebula Enterprise București, RO
Google Maps
VOXILITY
Enterprise-level 99.99% Web & Servers Services OpenNebula Enterprise București, RO
Google Maps

Servere dedicate București, România

Mitigare atacuri DDoS

Traficul rău intenționat este mitigat într-o manieră optimă, fără oprirea serviciului. Avem senzori de protecție la orice nivel.

Detalied Foresics

Putem să vă trimitem pe mail pachetele și înregistrările de flux pentru fiecare atac. Rapoartele detaliate despre atacuri sunt importante.

Full Network Visibility

Toate tehnologiile majore de monitorizare trafic: pachete sniffing (100GBps), Cisco NetFlow, sFlow, IPFix, NetStream, cflowd și SNMP.

Routare BGP

Senzorul de protecție DDoS cu tehnologia multi-level anunță furnizorul prin BGP pentru oprirea traficului către destinațiile atacate.

DDoS Scrubbing Cluster

Dispozitivele de filtrare dedicate pot fi grupate într-un cluster de curățare (scrubbing cluster). Acesta protejează serviciile critice.

Anti-DDoS Inline și Fallback

Sistemul de prevenire a intruziunilor este de tip Inline, cu capacitatea de Layer 2 fallback. Protejează prin 100.000 de filtre de securitate.

Datacentere Voxility, M247 și NxDATA-1

În momentul de față administrăm servere în România din datacentere cu interconectare de 100GBps între cele 3 locații din București (Voxility, M247 și NxDATA-1) pe o structură de rețea full meș. Totalul de conexiune la internet este de 130GBps: 40GBps Voxlity, 50GBps M247, 20GBps Ines, 10GBps InterLan și 10GBps RONIX. Între cele trei locații din București avem o interconectare de 100Gbps pe o structura de rețea full meș, si un total de 130 Gbps conexiune la internet: 40Gbps Voxility, 50 Gbps M247, 20Gbps Ines, 10 Gbps InterLan si 10 Gbps RONIX.


Datacentere TIER-4

Compania noastră oferă în România servicii de hosting VPS și Servere dedicate în condiții excepționale pentru a satisface pretențiile tuturor. Rack-urile din datacenterele Voxility, M247 și NxDATA-1 oferă peste 99.98% Uptime. Capacitatea de Upload/Download este de peste 500GBps național (România) și internațional (World), transferul total este de peste 3.6 TBps, iar topologia este full meș, cu porturi de 100GBps Networking și 100GBps InfiniBand EDR. Avem și peering privat cu provideri naționali și internaționali, sesiuni active BGP per provider, echipamente de routare Arista 7280R, circuite de alimentare separate și redindante, trifazic PDU cu administrare pe fiecare rack, climă UPS și generatoare.


Hardware Firewall Fortigate 1500D

Hardware-ul gestionează o capacitate de transfer de până la 13GBps în modul Firewall și 13GBps cu inspecție completă IPS/IDS. 1500D acceptă inspecția traficului IPv4 și IPv6, echilibrarea sarcinilor și o flxibilitate maximă pentru rețele eterogene. Avem filtre antivirus/antispyware, foricloud portal, intrusion prevention, application control, web filtering, instrumente pentru geo-locație, data los prevention, 100.000 reguli firewall, VDOMs, VPN și Advanced Layer 2/3 routing pentru optimizarea traficului din datacentere.


Echipamente servere Enterprise

Infrastructura administrată de compania noastră achiziționează sau lucrează doar cu echipamente de tip Enterprise în toate datacenterele, precum IBM BladeCenter și Supermicro 4Node Model 2027TT-H6RF. Administrăm indirect echipamente pentru rețea Arista, precum modelul 7280R. Echipamentele sunt instalate în rack-uri HP de ultimă generație pentru un management propriu asupra rețelei de Internet. Securitatea rețelei este asigurată prin sistemul propriu de protecție DDoS/DOS și Fortinet Fortiguard 1500D. Oferim spre închiriere servere VPS Cloud și servere dedicate în România la prețuri excepționale, iar calitatea este dovedită de testul timpului și de părerile clienților de până acum.


Mitigare DOS/DDOS Servere dedicate

Senzorul de protecție DOS/DDoS monitorizează traficul serverelor dedicate prin routarea BGP. Monitorizăm prin softuri specializate atacurile ddos asupra serverelor dedicate și mitigăm volumuri imense de trafic rău intenționat. Oferim Detailed Foresics, Full Network Visibility (Cisco NetFlow, sFlow, IPFix, NetStream, cFlowd, SNMP etc.), analizăm complex prin rapoarte cu date agregate pentru gazde, grupuri de IP, interfețe, aplicații, protocoale, țări, ASN-uri etc. A fost aplicat un colector și analizator de flux. Fluxurile pot fi stocate, căutate, filtrate, sortate și exportate.


Servere VPS Dedicate M247 Datacenter
Colocare Rack Servere Dedicate NXData Bucuresti Romania
Servere Dedicate Datacenter Voxility
Ripee Network Coordination Centre
Asociatia Interlan
Ines Group Provider Bucuresti Romania

Servere dedicate cu Datacenter în România

Compania noastră furnizează servicii de închiriere servere dedicate în datacentere din România. În prezent putem închiria servere pentru dumneavoastră în VOXILITY, M247 și NXDATA-1. Dacă doriți să aveți parte de servicii de calitate superioară referitor la Uptime, ați venit în locul potrivit. Până în 2019 am lucrat doar cu datacentere din alte țări ale Europei, dar din anul 2020 am început să lucrăm și cu alte datacentere precum cele din România pentru a furniza servicii de închiriere servere dedicate.

Vă putem oferi spre administrare servere din locațiile menționate anterior: VOXILITY, M247 și NXDATA-1. Considerăm că fiecare client al companiei noastre merită tot ce e mai bun și de aceea am ales locații excelente pentru deployment de servere dedicate în România. Serverele dedicate din locațiile alese de noi vor avea o performanță excelentă datorită furnizorilor de Internet și datorită conexiunilor cu multipli provideri din România și restul Europei.

Servere dedicate datacenter romania bucuresti

Protecție Flood ddos Servere dedicate

Furnizăm o protecție flood inline pentru serverele dedicate în vederea curățării traficului de tip Layer 3-7. Securitatea serviciilor dumneavoastră este garantată de peste 100.000 de filtre pentru atacuri 0 Day și IP Reputation. Senzorii de tip Scruber inline vor proteja serverele dedicate pentru a vă desfășura activitatea fără griji și fără să țineți cont de amenințările exterioare. Echipa noastră de tehnicieni va realiza actualizări ale filtrelor de protecție de fiecare dată când un exploit major va apărea pe Internet.


Închiriere servere dedicate România

Serverele dedicate închiritate la compania noastră sunt oferite spre administrare în maximum 24-72h de la data comenzii și plata integrală. Așadar, de îndată ce comandați un server dedicat pentru închiriere, oferiți-ne prin mail detaliile necesare, sistemul de operare dorit și puteți începe deja proiectele mult dorite. Realizăm închirieri de Servere Dedicate începând cu anul 2020 în datacentere din România. Am ales București ca punct principal de desfășurare a activității, însă ne extindem progresiv și în alte orașe ale României.


Componente enterprise servere dedicate

Utilizăm doar componente enterprise pentru serverele dedicate din datacenterele din România. Așadar, fiabilitatea serviciilor furnizate se ridică la nivelul așteptărilor oricărui profesionist care are nevoie de încredere pentru desfășurarea proiectelor. Rata de downtime lunar/anual este cu mult mai redusă comparativ cu celelalte companii care utilizează hardware enterprise low cost sau hardware enterprise low level. Acum aveți certitudinea că serviciile nu vor fi oprite din cauza defecțiunilor tehnice.


Asistență tehnică servere dedicate

Furnizăm consultanță la achiziționarea serverelor dedicate, dar vă ajutăm de asemenea și la administrarea serverului dedicat în cazul în care aveți nevoie de eventuale sfaturi sau păreri pentru a pune diverse aplicații. Colaborăm cu multe companii din București și Cluj-Napoca. De asemenea, lucrăm cu alte companii/corporații internaționale din Marea Britanie sau Germania. Am ales să fim parteneri cu cei mai buni din industrie pentru a furniza servicii de calitate pentru cele mai mari așteptări. Alături de noi, aveți parte de consultanță în ceea ce privește alegerea unui server dedicat performant atunci când aveți planuri pe termen lung.

Nu sunteți sigur ce server vi se potrivește?

Trimiteți-ne un mesaj și vom reveni cu o ofertă. Totul este complet gratuit!


Trimiteți tichet!

Powered by WHMCompleteSolution