Termeni & Condiții Companie de Hosting

Condiții de utilizare website și servicii FAIRTLD SRL

FAIRTLD SRL – SOCIETATE CU RASPUNDERE LIMITATĂ

TERMENI ȘI condiții GENERALE

Această pagină web vă comunică termenii și condițiile care stau la baza Serviciilor și Produselor descrise pe siteul nostru - www.fairtld.ro. Serviciile noastre primare sunt găzduirea de websiteuri - "Hosting Service" și înregistrarea de domenii și reînnoirea acestora - "Domain Registration and Renewal Service". Vă rugăm să citiți acești termeni și condiții cu grijă înainte de plasarea oricărei comenzi de servicii de pe websiteul nostru. Prin cumpărarea oricărui serviciu veți fi mărginiți de termenii și condițiile afișate. Refuzarea acceptării acestor Termeni și condiții va rezulta în refuzarea activării serviciilor companiei noastre. Vă recomandăm să citiți termenii cu grijă imprimând o copie a înregistrărilor dacă primiți acordul nostru. În cazul în care refuzăm să imprimați copii ale termenilor și condițiilor se vor aplica pedepse conform dispozițiilor legale.

Continuarea navigării pe website implică acceptarea termenilor și condițiilor cu privire la navigarea pe site (colectarea datelor, politica cookies ori politica de confidențialitate), iar achiziționarea serviciilor redă consimțământul dumneavoastră referitor la acceptarea tuturor termenilor și condițiilor existente pe website. Prin simpla navigare pe website considerăm că sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre, așa cum este consemnat la secțiunea din antet de pe fiecare pagină web din componența siteului.

Deținem și operăm acest Website (Site). În calitate de SOCIETATE CU RASPUNDERE LIMITATĂ furnizăm servicii pe baza termenilor și condițiilor existente pe website. Mai jos veți găsi diverse documente care redau angajamentele și obligațiile noastre față de dumneavoastră, cât și condițiile de utilizare a serviciilor atunci când ne referim la utilizarea corectă (și legală) a serviciilor pe care le furnizăm. Vă rugăm să vă faceți timp pentru cunoașterea condițiilor pe baza cărora oferim servicii! Termenii și condițiile de pe website suplimentează întotdeauna contractele legate de compania noastră cu entități juridice sau persoane fizice ori de altă natură. Ne rezervăm dreptul de a actualiza termenii și condițiile oricând fără înștiințarea dumneavoastră. Întrucât serviciile oferite de noi se bazează pe sisteme de calcul și prestare servicii din zona internațională aveți obligația de a fi la curent și a verifica periodic termenii și condițiile afișate de noi pe paginile siteului www.fairtld.ro.

Documentele afișate pe website setează baza de informații pe care o oferim tuturor clienților noștri. În cazul în care există greșeli de exprimare ori formulări aflate în contradicție vă rugăm să ne comunicați. Nu vom fi răspunzători pentru confuziile sau interpretările greșite referitoare la termenii și expresiile utilizate pe websiteul nostru. În cazul în care întâmpinați dificultăți sau aveți nevoie de asistență cu privire la înțelegerea și modul de aplicare al termenilor și condițiilor companiei noastre vă rugăm să ne trimiteți o cerere scrisă prin poștă sau prin e-mail. Vom fi foarte fericiți să fim alături de dumneavoastră. Vă mulțumim!


Nu ați găsit răspunsurile referitoare termenii și condițiile companiei?

Suntem fericiți să vă asistăm mai departe! Trimiteți-ne un mesaj cu întrebările dumneavoastră și vom reveni cu răspunsuri. Totul este gratuit!


Contactează-ne!

Powered by WHMCompleteSolution